Over Marja

Naast fotografie is reizen een van mijn passies. Tijdens het reizen fotografeerde ik, maar inmiddels heb ik me via vele trainingen verder ontwikkeld op dit gebied.

Ik geniet ervan om in contact te zijn met mensen van alle leeftijden en de fotografie is voor mij een middel om mooie momenten vast te leggen.

Dit is ook mijn drijfveer geweest, toen ik besloot om mijn vaste baan op te zeggen. In de loop der jaren zat ik steeds meer achter mijn bureau of de vergadertafel en ik miste het om in beweging te zijn en meer in contact te zijn met anderen. Daarnaast groeide het gevoel dat ik nog zoveel andere dingen in het leven wilde doen. Ik ben reizen gaan begeleiden en me veel meer gaan richten op mijn fotografiebedrijf, dat ik inmiddels al had opgezet.

Ik maak graag portretten en reportages. Daarnaast heb ik altijd een grote behoefte gevoeld om zinvol bezig te zijn. Mijn hart ligt bij het maken van foto’s, die een goed beeld geven van de uitstraling van de persoon of van een belangrijk moment in het leven. Zo zijn de foto’s ook een blijvende herinnering zijn voor later.

Voor een trouwreportage maak ik samen met jullie een stijlvolle, ongedwongen en liefdevolle serie, die het verhaal van jullie trouwdag vertelt.

Voor uitvaartfotografie kun je kijken op mijn website: www.uitvaartfotografiezeeland.nl

Ik bespreek graag jullie wensen in een vrijblijvend gesprek.

Waar kun je mij vinden?

Marja van Noort

Paul Krugerstraat 13

4382MA Vlissingen

Tel. 06-16274091

marjavannoort@outlook.com

KvK: 67585396

Foto’s van mijn reizen zijn te koop via  https://www.werkaandemuur.nl/nl/beeldmaker/Marja-van-Noort/22273

Verder werk ik als franchiser voor Sgoolfotografie, zie https://www.sgoolfotografie.nl

 

Reviews:

Graag wil ik je nog eens bedanken voor de geweldige reportage. Je maakt prachtige foto’s en je hebt ontzettend goed de sfeer weergegeven van ons familieweekendje. Iedereen is heel erg enthousiast!! Ik zie alle profielfoto’s veranderen en er komen foto’s van jou voor in de plaats!! We gaan zeker reclame voor je maken!!
Nogmaals heel erg bedankt!!!

Marjan uit Middelburg

Heel erg bedankt voor de mooie foto’s! Ze zijn schitterend.  Mijn pa en ma vinden ze ook prachtig. We hebben ze gisteren bij pa en ma thuis samen bekeken.

Wouter uit Vlissingen